Ripaus luksusta -loma, 2vrk, 2-5 hlöä

Hemmottelua ja hyvää oloa uniikissa ympäristössä Hämeenlinnassa

-        Huoneistomajoitus Myllytalolla

Huoneistoissamme yövyt kotoisasti, ripauksella luksusta ja hemmottelua. Uniikit majoitustilamme on tehty 1900-luvun alussa rakennettuun talli- navettarakennukseen, joka on muutettu tyylillä ja laadukkaasti remontoiden täysin palveleviksi huoneistoiksi. Huoneistojen keittiöt sisältävät astiastot vähintään viidelle, jääkaapin, lieden, tiskikoneen, mikroaaltouunin, kahvin- ja vedenkeittimen sekä leivänpaahtimen. TV ja pyykinpesukone löytyvät myös kummastakin huoneistosta. Pihapiirimme tarjoaa ilmaiset pysäköintitilat, ja huoneistoissa on langaton internet-yhteys. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan.

-       Aamiaiset huoneistoon toimitettuna

Aamiainen tuodaan huoneistoon sovitusti viimeistään edellisenä iltana ja aamulla ryhmänne voi nauttia sen omatoimisesti huoneiston hyvin varustellussa keittiössä. Aamiainen sisältää kahvin, teen, tuoremehun, täytetyn sämpylän, kananmunan, jugurtin, myslin, hillon sekä hedelmän.

-        Ruusu-/turvesauna perinnesaunassa

Valinnan mukaisesti omatoiminen kasvohoito ruusu- tai turvetuotteilla, teeman mukainen jalkakylpy, saunatuoksuvalikoima, shampoo- ja saippuatuotteet sekä kosteusvoide sekä käsi- ja jalkavoide.

-        Lämmin palju sekä n. 20min. henkilökohtainen kasvo- ja päähieronta paljussa

Saunomisen yhteydessä pulahdetaan lämpimään paljuun, jossa saat nauttia hieronnasta. Erityisesti paljukäyttöön suunniteltuun tyynyyn nojaten saat nauttia jännityksiä vapauttavasta päänahan, korvien, kasvojen ja kaulan alueen lempeästä käsittelystä. Hieronnan tarkoituksena on rentouttaa lihaksia, tuottaa hyvää oloa ja huuhtoa stressi pois. Huomioi pieni säävaraus J (ei pakkasella tai rankkasateella).

-        Äänimaljarentoutus koko ryhmälle 60min.

Äänimaljat (engl. singing bowls) ovat ikiaikainen tapa päästä syvärentoutuneeseen tilaan. Myllytalolla käytettävän Peter Hess® äänirentoutusmenetelmän perustana on vastuullisuus, herkkyys sekä yksilöllinen virittäytyminen asiakkaan tilaan. Käsin taotut, uniikit maljat ja gongit ovat korkealaatuisia ja ne on viritetty omille äänitaajuuksilleen vastaamaan tarkasti käyttötarkoitustaan. Ryhmälle toteutettavassa äänimaljarentoutuksessa ääniaallot kulkevat läsnäolijoihin ilman ja resonoivan puulattian kautta, jonka lisäksi yläsävelsarjat harmonisoivat mielen ja edesauttavat kehon rentoutumista.

 -        Fine Dining -ravintolan palvelut käytössäsi kesäkuusta 2021 alkaen

Fine Dining Barbeque -ravintola avataan 200m päässä Myllytalolta sijaitsevaan, 1600-luvulla perustettuun Kruununmyllyyn viimeistään heinäkuussa 2021. Ainutlaatuiseen miljööseen toteutettu ravintola palvelee asiakkaita sekä paikan päällä että take away -ravintolana. Katso lisää www.millersbbq.fi sekä FB ja IG @millersbbq

Koko paketin hinta lasketaan osallistujien määrän mukaan. Paketti on mahdollista laskea myös yhdelle vuorokaudelle. Kysy lisää sähköpostilla: mylly@myllytalo.fi  

 

 

 


MYLLYTALO | Myllytalontie 4, 13270 Hämeenlinna | Harri: 0400 861042 | Kirsi: 040 5443784 | Email etunimi.sukunimi@myllytalo.fi