Hyvinvointia keholle

Selän hyvinvoinnin ylläpitäminen -workshop Myllytalolla

Fysioterapeutti Harri Tuomi

Workshopissa käydään läpi selän hyvinvoinnin perusasioita lihaksiston ja tukielinten näkökulmista. Apuna käytetään havainnollistavia kuvia. Workshopin olennaisena osana on selän hyvinvointia sisältävissä liikkeissä ohjaaminen ja liikeiden kokeilu sekä ylläpitävien vinkkien mahdollisimman yksilöllinen pohdinta

Kesto 90min., 30€/hlö (min. 3hlöä)


Äänimaljarentoutus ryhmälle Myllytalolla


Fysioterapeutti Harri Tuomi / Musiikkiterapeutti Kirsi Tuomi

Tunnetko kehosi olevan ylikierroksilla? Haluaisitko uudenlaisen rentoutumisen kokemuksen? Ryhmässä toteutettava sointukylpy syvärentouttaa kehon soivien maljojen matalataajuisilla ääniaalloilla. Voit rentoutua tuolissa istuen tai alustalla mukavasti makaillen samalla kun kuuntelet esteettisesti kauniiden maljojen sointia. Ryhmille toteutettava äänimaljarentoutus pitää sisällään alustuksen, rentoutuksen sekä pienen sanallisen reflektion.

Kesto 60min., 25 € / hlö (sis. alv) (3-8hlöä)


Hieronta / fysioterapia Myllytalolla

Fysioterapeutti Harri Tuomi

Muiden palveluiden ohessa (majoitus/sauna/koulutus/kokouspalvelut) sinun on mahdollista varata edullisempi yksilöllinen hieronta tai fysioterapia-aika. Varauksen yhteydessä voit kertoa erityisesti hoitoa tarvitsevasta alueesta, esim. niska-hartiaseutu, selkä tai jalat. Hoito perustuu manuaaliseen eli käsillä tehtävään hoitamiseen.

Kesto 30 min., 38 € (norm. 46€) ja 60 min., 50 € (norm. 60€).


Hyvinvointia joogasta Myllytalolla (tilataan ulkopuoliselta palveluntuottajalta)

Fysioterapeutti ja joogaopettaja Maria Lehtonen

  1. Hathajoogassa keho ja mieli hiljentyvät liikkeessä ja hengityksessä. Tunnilla aloitamme hiljentymisellä sekä valmistavilla harjoitteilla. Perusasanat eivät vaadi aikaisempaa kokemusta tai erityistä notkeutta. Jokainen tunti päättyy loppurentoutumiseen.

    Kesto 120min., 40/hlö. (6-8hlöä)

  2. Kundaliinijoogatunnilla yhdistyvät monien eri joogasuuntausten tekniikat. Tunti alkaa virittäytymisellä ja jatkuu hengitysharjoituksilla ja meditaatiolla. Harjoitukset sisältävät myös mudria eli käsien ja sormien asentoja sekä bandhoja eli kehon lihaksilla tehtäviä lukkoja, joiden tarkoituksena on ohjata ja kanavoida energiaa tietyille alueille tai tiettyyn suuntaan. Jokainen tunti päättyy loppuvirittäytymiseen. Mukaan voi tulla ilman aikaisempaa kokemusta.

    Kesto 90min., 35/hlö (6-8hlöä)

  3. Yin-joogatunti ohjaa syvään hellittämisen ja rentouden tilaan samalla virkistäen sekä tehostaen elinvoiman virtausta. Yin-joogan rentouttavat ja avaavat venytykset yhdistyvät tietoisen hengityksen ja myötätuntoisen läsnäolon eheyttäviin vaikutuksiin. Kehotietoisuus ja ymmärrys itsestä lisääntyvät. Tunti sopii kaikille. Liikkumista rajoittavien nivelvaivojen yhteydessä neuvottele ensin ohjaajan kanssa.

    Kesto 75min., 30€/hlö. (6-8hlöä)

MYLLYTALO | Myllytalontie 4, 13270 Hämeenlinna | Harri: 0400 861042 | Kirsi: 040 5443784 | Email etunimi.sukunimi@myllytalo.fi