MAJOITUS

Huoneistoissamme yövyt kotoisasti, ripauksella luksusta ja hemmottelua. Huoneistohotelli-tyyppisesti toteutetut majoitustilamme on tehty 1900-luvun alussa rakennettuun talli- navettarakennukseen, joka on muutettu tyylillä ja laadukkaasti remontoiden täysin palveleviksi huoneistoiksi. Huoneistomme ovat hyvin varusteltuja sekä lyhyt- että pitkäaikaista asumista silmällä pitäen. Huoneistojen keittiöt sisältävät astiastot vähintään neljälle, jääkaapin, lieden, tiskikoneen, mikroaaltouunin, kahvin- ja vedenkeittimen sekä leivänpaahtimen. TV ja pyykinpesukone löytyvät myös kummastakin huoneistosta. Pihapiirimme tarjoaa ilmaiset pysäköintitilat, ja huoneistoissa on langaton internet-yhteys.

Talli

talli

Studio-tyyppisessä Talli -huoneistossa majoittuu mukavasti1-4 henkilöä. Alakerrassa on tupakeittiö tilavan oleskeluhuoneen yhteydessä. Alakerrasta löytyy myös wc/kylpyhuone. Yläkerrassa on yksi erillinen makuutila parivuoteella (queen), jonka lisäksi avonaisen parven eri päissä on kaksi erillistä vuodetta. Talli -huoneistoon on mahdollista saada 2 varavuodetta lisämajoittujille.

IMG_5794

Navetta

DSC02826

Navetta -huoneistossa majoittuu mukavasti 1-4 henkilöä. Huoneistossa on kaksi erillistä makuuhuonetta, joissa kummassakin on kaksi vuodetta. Toisen makuuhuoneen vuoteet on mahdollista yhdistää parivuoteeksi (queen). Viihtyisä tupakeittiö on yhdistettynä oleskelutilaan. Lisäksi huoneistossa on oma wc/kylpyhuone. Navetta -huoneistoon on tarvittaessa mahdollista saada yksi varavuoden lisämajoittujalle.

DSC02812


MYLLYTALO | Myllytalontie 4, 13270 Hämeenlinna | Harri: 0400 861042 | Kirsi: 040 5443784 | Email etunimi.sukunimi@myllytalo.fi