Suomeksi In English På Svenska

MYLLYTALO

Semester för avspänning och välmående

Myllytalo (Kvarnhus på svenska) ligger i Tavastehus, bara 3,5km från järnvägsstationen. Fast i staden känns det som om man skulle vara i landsbygd. Vi bjuder vårt hem och gård, ursprungligen från 1920-talet, för din bruk säkra på att helheten har någonting att ge för alla. Unik atmosfär i denna idyllisk och lugn miljö är en upplevelse som inte glöms bort.

Vår tre lägenheter i uthuset är vackert renoverade med högkvalitet. Lägenheterna och dessa kök är helt försedda. Vi har fri wifi och fri parkerings plats precis utom lägenheterna. Frukost påsen kan beställas i förhand (8 eur / person). Här residerar du precis som hemma med integritet, ro, och bekväm faciliteter.

Massage är i tillhand i huvud huset. Du kan också boka in en singing bowl avslappnings session eller en Yin Yoga session individuellt eller för din grupp. Torv omslag behandlingar kan beställas separat eller som en kombo med massagen. Traditionell bastu med varm balja kan uthyras också i förhand - bara kom ihåg att göra det i god tid för värmningen tar flera timmar.

Var inte rädd att fråga för mer information. Vi är nöjda att få betjäna dig och anpassa din semester i Myllytalo så behaglig som möjligt <3 Du är varmt välkommen!

Harri och Kirsi Tuomi

 

 

KONTAKT

MYLLYTALO
Myllytalontie 4
13270 Hämeenlinna

mylly@myllytalo.fi 

Harri: harri.tuomi@myllytalo.fi / +358 400 861042 / accommodation and conference services, physiotherapy and massages

Kirsi: kirsi.tuomi@myllytalo.fi / +358 40 5443784 / music and interaction therapy, education and wellbeing services

Website photos: byMikaelas

Name*
Phone (Format: 0401234567)*
Street address
Zip-code & location
e-Mail*
Message*
website

 

LOCATION


MYLLYTALO | Myllytalontie 4, 13270 Hämeenlinna | Harri: 0400 861042 | Kirsi: 040 5443784 | Email etunimi.sukinimi@myllytalo.fi